Партія злодіїв при всіх режимах: Як Труханов вбиває Одесу - блогер

Очільник міста настільки знахабнів, що опустився до публічного приниження місцевих жінок-депутаток.

Геннадій Труханов. Фото:LIGA.net

"Такого нехтування законом та інтересами громади в новітній одеській історії ще не було. Навіть в найтемніші часи Януковича-Пшонки, смотрящіх і просто бандитів." Про це у Facebook пише Зоя Казанжи, передають Патріоти України, і продовжує:

Я вчора бачила пости в одеських пабліках на кшалт: після сьогоднішньої сесії міської ради у нас мінус 2 санаторія і плюс 12 будинків по 24 поверхи. І прокляття на адресу бізнесу.

Бізнес в усьому світі живе за законами, які для нього встановлює влада. І державна, і органи місцевого самоуправління. Саме влада має піклуватися про транспортну та соціальну інфраструктури, створювати систему балансу та противаг, працювати з населенням і з’ясовувати позицію і точку зору.

Тому що бізнес в усьому світі має на меті збільшення прибутків. В першу чергу. А вже потім соціальну складову, благодійність, меценатство, спонсорство і так далі.

Єдиний фактор, який може стримувати апетити, це прозорі, зрозумілі і одинакові правила для всіх.

Я розумію, що сумувати за санаторіями, які ніколи не будуть функціонувати в країні в такому вигляді, як це було, наївно. Санаторії активно розпродаються уже років 20 і найактивнішу участь в цьому бере саме Укрпрофоздоровниця. Значні кошти осідають в кишенях людей, які дотичні до цієї структури. Бюджети – і державний, і місцевий (земля), - отримують крихти.

Я розумію, що дорогоцінні одеські землі будуть забудовані. Всі. Без шансів. Знаєте, чому? Тому що все – Генеральний план Одеси, зонінг, план детальної забудови територій, - все ВЖЕ ПРИЙНЯТО Одеською міською радою. А ця рада проголосує за будь – яку примху Труханова і К.

З жителями Одеси злий жарт зіграли пофігізм, декларування власної аполітичності і впевненність, що одесити – найкрутіші на планеті.

Наслідки всього цього вигрібатимуть не лише діти і онуки. Ми всі. І вже зараз. Бо це все відбувається вже. І меру з його ОПГ – плювати на все і на всіх.

Повернення Труханова майже переможцем із СІЗО НАБУ після петляння по світу і переховування від правохоронних органів, свідчить про одне – з Києвом домовлено. Певне, за гарантію забезпечити голоси чинному Президенту.

Петро Олексійович, він же вас кине. Навіть не сумнівайтеся. Хоча, є люди, яким треба в цьому переконатися особисто.

Вже всій Україні відомо, що будівельний бізнес в Одесі контролюється ОПГ Галантерник – Труханов. Журнал Новое время не так давно опублікував текст про Галантерника з красномовною назвою «Одессы папа» і з підзаголовком – "У Одессы есть неофициальный хозяин, которому даже государство — не конкурент". І з передмовою – поясненням: «У Одессы есть официальный градоначальник — Геннадий Труханов, а есть неофициальный: мультимиллионер, который контролирует легендарный Привоз и Аркадию, живет в Лондоне и “решает” одесские вопросы. Его зовут Владимир Галантерник, но в городе это имя предпочитают лишний раз не произносить» (посилання на текст – в першому коментарі).

Матеріал відсотків на 20 викриває одеські оборудки. Дійсність ще страшніша. Десятками відводяться гектари цінної одеської землі для Галантерника (читайте – Труханова). Всі будівельні компанії або вже належать цій парочці, або в процесі. Те ж саме і з будівництвом та реконструкцією доріг – фірми, які виграють тендери, афілійовані з одеським мером.

Так без шансів, спитаєте ви? Майже. Якщо і далі будемо баранами.

А на фото знаєте, хто? На фото – депутатки Одеської міської ради – Anna Pozdnyakova(Самопоміч), Lilia Leonidova (БПП), Ольга Квасницкая (Самопоміч). Фото із ФБ Alexey Asaulenko.

Ці жінки – єдині, хто в цьому бандитському болоті протидіє нинішньому меру і його поплічникам. Це вони вчора криком кричали на сесії міської ради про страшенні порушення і злочини, які відбуваються в місті. Думаєте, їх чули?

Мер Труханов настільки охрєнєл, що опустився до персональних принижень депутаток. Вчора це неподобство спостерігали всі, хто був на Думській. І всі, хто дивився стріми.

А на час голосувань по найбільш стрьомним питанням, мер Одеси Геннадій Труханов просто покинув зал. Обслуга рекомендувала. Вони думають, що їх це вбереже.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...