"Париж его послал. Путину потребовалось 24 часа для понимания, что Олланд послал его на х*й" - Піонтковський

Політолог не виключає, що такий розвиток подій може відбитися на ситуації на сході України.

Путін і Олланд. Ілюстрація:news.bigmir.net

Сумніви президента Франції Франсуа Олланда про доцільність зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним сильно образили останнього. Такою думкою в коментарі виданню Гордон поділився російський публіцист Андрій Піонтковський, зазначають Патріоти України.

"Мне очень интересно, что творится в головах западных лидеров. По-моему, наконец какие-то позитивные вещи там стали происходить. Заявление Олланда было совершенно оскорбительно для Путина. Французский лидер отметил, что не знает, стоит ли ему встречаться с президентом России. В тот же день Франция официально обратилась в Международный суд по расследованию военных преступлений, совершенных РФ в Сирии", - зазначив Піонтковський.

Він акцентував увагу на тому, що, незважаючи на сумніви Олланда в ефективності переговорів з Путіним, Кремль продовжував готуватися до візиту до Франції.

"Поразительно, что Путину так нужна была эта встреча. Удивительно, что он не отказался от поездки во Францию немедленно после такой демонстрации Олландом собственной позиции. Путину потребовалось 24 часа для понимания, что Олланд послал его на х..й. Извините за выражение. Париж его послал. Это некое запоздание в реакции", - підкреслив Піонтковський.

Він не виключає, що такий розвиток подій може відбитися на ситуації на сході України.

"Сейчас вполне может быть нарушено разведение сторон конфликта на Донбассе. Путин не хочет выполнять даже первое условие Минских соглашений, предусматривающее прекращение огня. Прежде всего, он намерен втолкнуть эту "Лугандонию" в политическое поле Украины.

Если Москва решит ударить, то эту эскалацию конфликта Украина сможет использовать в своих интересах. В частности, это будет повод покончить с давлением Запада. О каком изменении Конституции может идти речь, если российская сторона неспособна даже прекратить огонь?" - резюмував Піонтковський.

Сьогодні скасування візиту Путіна до Парижа підтвердив його прес-секретар Дмитро Пєсков. Раніше про це писало агентство Reuters з посиланням на джерела.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...