"Пашинський - це ваш шанс! Заарештуйте, судіть і посадіть його", - волонтер Мирослав Гай

Відомий волонтер закликав владу поставитися до недоторканного депутата так, як би ставилися б до пересічного громадянина, бо всі повинні бути рівними перед законом.

Волонтер Мирослав Гай закликає Банкову і Верховну Раду припинити захищати "недоторканного" і діяти виключно в рамках Закону України. Парламентарій Сергій Пашинський має опинитись за гратами, як будь-який інший пересічний українець. На своїй сторінці в Facebook Гай написав, що Пашинський - це шанс для влади, передають Патріоти України.

"Арештуйте, судіть і посадіть його - доведіть, що в країні є зміни. Адже згідно із законом, будь-який би в його ситуації сів. Мені плювати, захищав він честь дружини або свою. Згідно із законом, на його місці сів би в в'язницю будь-який пересічний громадянин України. Мені плювати, що закон ідіотський, протигромадянський, порушує будь-які права людини. Всі ці роки, під час нападу урків на людей, після самооборони садили людей. Завжди. Нехай сяде", - закликає Гай.

Він рекомендує владі відкинути емоції і посадити нардепа. І тільки після того, як за ним зачиняться двері камери, в Раді можуть ініціювати перегляд Закону.

"Життя громадянина повинно бути найпершим пріоритетом. Як в Конституції. Поки це не так ", - зауважив Гай.

До слова, ще 2 січня він радив потерпілому чоловікові звернутися до суду. В постах самого Пашинського в соцмережі були докази серйозних порушень.

"Будь-який українець, який захистив свою сім'ю або будинок навіть мисливською зброєю - сів би в в'язницю", - зауважував тоді Гай.

Нагадаємо, увечері 31 грудня в одному із сіл на Київщині виник конфлікт між нардепом Сергієм Пашинським та невідомим. Той напав на депутата, і захищаючись, Пашинський вистрілив йому в ногу.

Згодом Пашинський розповів свою версію сутички.

Натомість чоловік, якому нардеп прострелив ногу, заявив, що той направив на нього пістолет без попередження.

Поліція не вилучила важливі докази у справі про стрілянину з Пашинським.

Дружина пораненого нардепом В'ячеслава Хімікуса розповіла свою версію скоєного.

Зроблений рентгенівський знімок потерпілого підтвердив, що Пашинський брехав на допиті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...