Патріотичні моделі літаків, бійців АТО та військової техніки випустила українська компанія (Фото)

​Компанія випускає моделі сучасних українських літаків, мініатюрні копії автомобільної техніки, яка знаходиться на озброєнні Української армії та Національної гвардії

Фото:http://www.5.ua/

Українська компанія "КУМ" (Колекційні Українські Моделі) підготувала серію стендових моделей української військової техніки. Про це мовиться у повідомленні компанії у Facebook, інформують Патріоти України.

Як зазначається, "КУМ" спеціалізується на виготовленні колекційних моделей літаків, а також військової та автомобільної техніки. Фішкою нової серії стали стендові моделі новітніх українських літаків Ан-148, Ан-158, нового військово-транспортного літака Ан-178. До розробки нових моделей були залучені спеціалісти українського оборонного концерну "Укроборонпром".

Окрім моделей нових українських літаків, компанія випускає мініатюрні копії автомобільної техніки, яка знаходиться на озброєнні Української армії та Національної гвардії. "КУМ" налічує в асортименті більше 300 моделей автомобілів і військової техніки, на українському ринку – 30 моделей. Крім того, виробник обіцяє додавати 5-6 новинок щотижня.

Зазначимо, до моделей українського виробництва під торговою маркою "КУМ" входять: зразки української військової техніки, яка використовується в зоні АТО, історичні моделі та моделі цивільного призначення.

Крім того, компанія виготовлятиме мініатюрних "солдатиків", прототипом яких стали українські військовослужбовці, що беруть участь у бойових діях на Сході України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...