Перший раз в житті бачив, щоб на території будь-якої церкви випускали собак. Русскій мір - він такий, - блогер про собор УПЦ МП в Ужгороді

Олекса Манн наголосив, що собор у місті з собаками на території, які з-за паркана кидаються на перехожих, нагадує зону.

Кафедральний православний собор в Ужгороді. Ілюстрація:www.mukachevo.net

"Вчора ввечорі провели подругу на вокзал і проходили повз кафедрального православного собору в Ужгороді." Про це пише у своєму Facebook Olexa Mann, передають Патріоти України, продовжуючи:

Так, повз цієї здоровенної дури, що зовсім нещодавно виросла, як абсолютно інородне тіло посеред міста, диспропорційне і потворне, з елементами вагонки, з хаосом прибудов і халабуд. Але видно його ледве не з усіх точок міста.

10 година вечора. За парканом собору гарчать і лаять на людей, що стоять на автобусній зупинці прямо біля собору, великі собаки. Величезий агресивний вівчур в ошийнику і декілька, не менш агресивних вівчурів, але поменше. Люди шарахаються від паркану.

Перший раз в житті бачив, щоб на території будь-якої церкви, випускали собак. Тим більше в центрі міста. Тим більше щоб вони кидались через паркан на людей, які проходять повз, або сидять на зупинці.

Благостний настрій підтримується, я бачу. Церква московського патріархату, якщо що. Русскій мір- він такий. Для них це норма і все гармонійно. Собор - частина зони. Вертухай на кафедрі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...