"Першим кроком, який зробить керівництво РФ щодо ОРДЛО, буде заміна Захарченка і Плотницького на "латентних сепарів", - Тука

Чиновник вважає, що таке рішення свідчитиме про початок повернення окупованих територій Донбасу під контроль Україні.

Плотницький і Захарченко. Ілюстрація:uapress.info

Зміна ватажків так званих “ДНР” та “ЛНР” Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького означатиме початок повернення непідконтрольних територій Донбасу Україні. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Я переконаний у тому, що в тому випадку, коли відбудеться зміна цих одіозних очільників, з одного боку, це буде означати початок повернення, на яких умовах не буду прогнозувати, але це буде перший крок. Водночас, я переконаний у тому, якщо буде прийняте рішення зовні або про введення миротворців, або якимось іншим шляхом, то першим кроком, який зробить керівництво Росії щодо ОРДЛО – ці два персонажі покинуть територію України, і звісна річ не в Німеччину чи Францію," – вважає заступник міністра.

На уточнення про те, на кого можуть бути змінені Захарченко та Плотницький, Тука сказав:

"Скоріш за все, я очікую, що це будуть “латентні сепари”, які себе не заплямували в подіях 2014 року, які не мають реально крові на руках, і які реально не мають відношення до початку, до організації всіх цих подій. І вони будуть запропоновані як “голуби миру”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...