Пес "дахолаз" полюбився користувачам мережі (фотофакт)

Чого тільки не вміють наші чотирилапі друзі.


Золотистий ретрівер на прізвисько Хаклберрі зачарував користувачів мережі своєю незвичайною звичкою сидіти на даху будинку. Про це дізнались Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Господарі Хаклберрі Аллі Бернітт і Джастін Лінденмут з американського міста Остін, штат Техас, розповіли про те, що спеціально повісили табличку з проханням не турбуватися про безпеку пса, оскільки багато людей в паніці починають дзвонити до них у двері і розповідати про те, що собака застрягла на даху.

«Дякую за турботу, але, будь ласка, не стукайте до нас у двері. Ми в курсі, що він там, нагорі. Краще сфотографуйте і поділіться знімком зі світом», - свідчить табличка.

Сусідка власників Хаклберрі зазначила, що пес дійсно виглядає дуже щасливим, гуляючи по даху і постійно «зависає» на ньому, спостерігаючи за перехожими з висоти.

У вихованця є власний Instagram-аккаунт, на який підписані понад сім тисяч користувачів. У ньому господарі публікують знімки Хаклберрі і відеоролики, на яких видно, яким чином пес забирається на дах.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...