Під шквалом мін: Як українська піхота тримає оборону у Зайцевому, - Дейнега (відео)

Можливо, 57-ма бригада не настільки "модна", як інші, однак вона також потребує допомоги.

Зацеве. Фото: pravlife.org.

"Это видео снято в поселке Зайцево около недели назад. В Зайцево, где погиб Барни. В Зайцево, где уже несколько недель регулярно "работают" 120мм минометы. "Работают" они по нашим ребятам", - написав волонтер Віталій Дейнега у "Фейсбуці" на сторінці спільноти "Повернись живим", передають Патріоти України.

В Зайцево и окрестностях стоит 57-я мотопехотная бригада. Обычная бригада, каких много. Не спецназ не ВДВ - просто пехота. Бригада из Кировограда, областного центра, в котором большинство киевлян никогда не было. О котором мало кто что-то может сказать. И стоят они на этом направлении уже больше года. Держат горловских сепаров в клещах, теряют людей, звонят женам погибших. Им не так "модно" помогать как кировоградскому 3-му полку спецназа, но они этого заслуживают не меньше.

70% тепловизоров в этой бригаде от вас. И если бы не вы - то 57-я бригада оставила бы куда больше людей в кровавых 2014-2015 годах. Ребята на видео - это 90-й батальон. Его поставили в Зайцево на усиление, пока батальоны 57-й бригады перегруппируются и станут на его место.

Переглянути відео можна за цим посиланням:

https://www.facebook.com/backandalive/videos/58690...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...