
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Українська співачка Оля Цибульська їсть двічі на день, щоб позбутися 10 зайвих кілограмів. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 13 грудня опублікували на сайті Blik, передають Патріоти України. За словами 40-річної артистки, їй важко виступати із зайв...
У російських містах протягом кількох днів постійно падають новорічні ялинки. У мережі світлинами та відео цього курйозу діляться мешканці країни-агресорки, зазначають Патріоти України. У пропагандистських ЗМІ та російських телеграм-каналах стверджують,...