
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
"Я ніколи не голосував за Зеленського й афілійовані з ним партії. І не буду. Але саме зараз я дуже хочу, щоб він прореагував правильно і зберіг залишки довіри та рейтингу. Ми не можемо дозволити собі, щоб український президент, щоб українська влада, вт...
Українська політикиня Юлія Тимошенко з'являлася на публіці в новому образі – лідерка української партії "Батьківщина" відвідала партійну нараду у Дніпрі у червоному светрі з принтом у вигляді білого серця. Відповідні фото опублікували 10 листопада на F...