
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Батько співачки Алсу, нафтовий магнат Раліф Сафін, продає віллу під Севастополем за мільярд рублів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські медіа. Шикарна вілла, а точніше, цілий комплекс будівель різного призначення, розташован...
Якщо Росія та США почнуть конфлікт, то до цього будуть залучені союзники з обох сторін і на перших етапах не буде прямих ударів по Америці чи РФ. Про це сказав журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Швидше за все, на першому етапі та...