
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Агенти партизанського руху «АТЕШ» з 1152-го мотострілецького полку, повідомляють про випадки фактичного продажу командирами своїх підлеглих. Йдеться про солдатів, які відмовляються брати участь у штурмових операціях, передають Патріоти України. . Замі...
Австралія припинила прямі закупівлі пального у країни-агресорки Росії після початку її повномасштабного військового вторгнення в Україну, проте з 2023 року імпортувала понад 3 млн тонн нафтопродуктів. Про це в неділю, 9 листопада, пише The Guardian, ро...