
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Російські окупанти з 88-ї бригади Еспаньола підтвердили смерть одного з її засновників Станіслава Орлова — не ставши водночас називати її причини. На це 19 грудня звернуло увагу російське видання The Insider, передають Патріоти України. «У повідомленні...
Проєкт DeepState у п’ятницю, 19 грудня, заявив, що через саботаж деяких офіцерів 102-ї бригади територіальної оборони існує ризик втрати Гуляйполя Запорізької області. Деяких бійців підмовляють на самовільне залишення позицій, передають Патріоти Україн...