Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
"Перша і найважливіша причина – це знекровлення російських підрозділів за цю зиму. На думку Путіна, ми повинні були впасти як мінімум на території всієї Донецької області. Але Покровськ досі стоїть. Ми пережили дуже складну зиму: з дефіцитом дронів, із...
Танцівник балету Сергій Полунін, давно сумнозвісний своїми проросійськими поглядами, втік з Росії та змінює громадянство. Про це скандальний хореограф повідомив у своєму акаунті Instagram, передають Патріоти України. Зокрема, він оселився в Ізраїлі і в...