Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Влада Китаю уважно вивчає хід війни в Україні, роблячи висновки з російських невдач і досягнень. Ці знання можуть стати в нагоді китайській армії в гіпотетичній війні за Тайвань. Про це пише The New York Times, передають Патріоти України. "У непрямій б...
Кремль випрошує негайне перемир'я і початок переговорів з Україною, оскільки розуміє, що далі ситуація для Росії буде тільки погіршуватися. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов. . За його словами, зараз Путіну потрібно не допустити українсько...