Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Придбання автомобіля з американського аукціону або салону приваблює багатьох українців. Однак, щоб розрахувати реальну вартість такої покупки, важливо врахувати всі етапи, пов'язані з процесом транспортування та оформлення. Перш ніж ухвалити рішення, н...
У Харківській області бійці 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ знищили колону російської військової техніки, а також майже всю російську піхоту. Відео опублікували на сторінці бригади, передають Патріоти України. Колона у складі трьох броньованих машин ...