
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
"Посилення рашистських обстрілів, як на мене, означає одне: останній аргумент тиску на Україну, оскільки сил продовжувати війну у кремлівської кліки стає все менше", - пише нардеп Володимир Ар'єв на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", передають Патрі...
Українська продюсерка Анжела Норбоєва розповіла про початок кар'єри путіністки Таїсії Повалій та згадала, як платила їй гроші, аби вона співала, як бек-вокалістка на концертах. Продюсерка розкрила гонорари тоді маловідомої співачки та розповіла про ст...