Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Алі Асгар Хеджазі – головний помічник верховного лідера Ірану Алі Хаменеї – веде перемовини з російськими посадовцями про можливу евакуацію для себе та своєї родини у разі погіршення ситуації в країні. Про це повідомляє іранський опозиційний телеканал ...
Американський бізнесмен Стівен Лінч, який раніше був помічений у лобіюванні російських інтересів, поклав око на "Північний потік-2". Він на початку травня погасив борг оператора газопроводу перед кредиторами. Видання The Insider пише, що Лінч тепер нам...