Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Доволі цікаві речі відбуваються за лаштунками вищого керівництва КНР, сфери, звідки інформація виходить вкрай обмежено, через надзвичайну закритість китайського режиму, особливо в умовах "холодного протистояння" із Заходом, передають Патріоти України. ...
У російських загарбників спостерігаються проблеми з озброєнням і обладнанням. Принаймні на це вони самі скаржаться. Ясна річ, що командування ігнорує їхні скарги. Як зазначають у свіжому звіті Інституту з вивчення війни, командування російських військо...