
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Олександр Цукерман (він же «Шугармен»), якого українські правоохоронці вважають співорганізатором корупційної схеми у сфері енергетики, спростував усі звинувачення НАБУ і САП. Про це він заявив 12 листопада в телефонному коментарі журналістам Схем (пр...
САП висунула певні докази під час засідання ВАКС 12 листопада. Сама міністерка вже відреагувала на заяви в коментарі "Слідство.Інфо", передають Патріоти України. . Прокурор САП представив на засідання ВАКС протоколи візуального спостереження. Вони ніб...