"Підтверджувати чи заперечувати причетність ДРГ ЗСУ до ліквідації терористів я не буду - збережемо інтригу" - Турчинов

Секретар РНБО прокоментував знищення "народного міліціонера" в "ЛНР".

Наслідки вибуху авто "міліціонера". Фото:informal portal

Секретар РНБО Олександр Турчинов на прохання журналістів коротко прокоментував заяву керівництва "ЛНР" про те, що до ліквідації начальника "народної міліції" Анащенка причетна українська диверсійно-розвідувальна група. Відповідний коментар розміщений на сайті Турчинова, інформують Патріоти України.

"Підтверджувати чи заперечувати причетність ДРГ ЗСУ до ліквідації керівництва терористичних організацій на сході України я не буду - давайте збережемо інтригу. Тим цікавіше буде спостерігати за неспокійним сном тих "батьків-засновників" ЛНР і ДНР, які ще залишилися і мруть як мухи і в Україні, і в Росії", - пише Турчинов.

Смерть "народного міліціонера" також прокоментував у своєму Facebook блогер Павло Правий.

"Поверхностный анализ фото машины дает основания сомневаться в утверждении лугандонских полицаев о подрыве "Тойоты" на фугасе. Вывернутый наружу металл с левой стороны машины и отсутствие видимой воронки намекают на взрывное устройство, заложенное под, скорее всего, заднее сиденье. Филигранная работа, которая возможна лишь при наличии в ближайшем окружении главного полицая специальных секретных людей.

Кто бы не был исполнителем "народного приговора", следует отметить, что просьба жителей Донбасса учтены, и теперь "объекты" утилизируются способом, который может нанести минимальный вред мирным гражданам. Надо признать, что операции "Ветерок" и "Лифт" были выполнены хоть и профессионально, но с опасностью для окружающих"." - пише він.

На думку блогера, сепаратистам після цього випадку краще пересуватися пішки.

"Теперь, очевидно, ребята вылезут из своих "танков" и начнут передвигаться пешком. На всякий случай. А случаи бывают разные", - додав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...