"Плівки Онищенка": В НАБУ відкрили справу за фактом призначення Луценка на посаду Генпрокурора через хабар

Розслідування детективами НАБУ розпочато за заявою екс-заступника Генпрокурора Рената Кузьміна.

Ю.Луценко. Фото: online.ua.

Національне антикорупційне бюро України порушило кримінальну справу за фактом призначення Юрія Луценка на посаду Генпрокурора за хабар. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав екс-перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін, який подав відповідну заяву, передають Патріоти України.

"Як повідомила детектив головного підрозділу детективів НАБУ Н. Полховська, за моєю заявою про призначення Луценка Генпрокурором за хабар порушено кримінальну справу. Детективам НАБУ я обов'язково передам оригінал листа Онищенко, в якому він зізнається у передачі хабарів депутатам за призначення Генпрокурора", - зазначив Кузьмін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...