По Оруеллу: Технології брехні в сучасній Росії досягли абсолютної досконалості, - Муждабаєв

Ідеологам Третього рейху і в голову не прийшло б звинувачувати євреїв і борців з антисемітизмом в антисемітизмі. А в Росії XXI століття - додумалися і впровадили.

Путінська пропаганда усюди. Фото: Обозреватель.

Коли Путін, виступаючи перед представниками російських єврейських організацій, назвав Геббельса генієм, ніхто не помітив його посмішку. Представники боязко промовчали - і все. Але то дійсно був жарт. Адже насправді Геббельс - лопух і нездара. У сучасній Росії технології брехні для формування паралельної реальності досягли абсолютного досконалості. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

Геббельсу і його пропагандистам і в голову не прийшло звинувачувати євреїв і борців з антисемітизмом в антисемітизмі. А в Росії XXI століття - додумалися і впровадили.

Причому особисто Путіну навіть не треба генерувати безумство - досить посилювати атмосферу страху. Далі все доробляє сама "громадськість". На зразок того члена Громадської палати, який написав на мене і "Ехо Москви" донос в ФСБ. Через публікації репліки про реакцію "громадськості" на антисемітське висловлювання заступника голови Держдуми. А до цього сам замголови звинуватив в антисемітизмі тих, хто його антисемітське висловлювання "неправильно зрозумів".

Упевнений, що така ідея не прийшла в голову йому самому. Генії не рівня Геббельса навчили. І з огляду на їх рівень, неважко припустити, як підуть справи далі. Прогнозувати майбутнє Росії - марна трата часу. Просто читайте Оруелла, там все є.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...