"По Росії та її брехні. Крилаті ракети "Томагавк" залетіли прямо в серце кремлівській пропаганді" - блогер про удар США по авіабазі Асада

Два військових кораблі США, розташовані в Середземному морі, випустили ракети по авіабазі урядових військ сирійського президента.

США завдали ракетного удару по авіабазі в Сирії. Фото:https://www.unian.ua/

Після несподіваного удару американських військових по авіабазі в Сирії і довгого мовчання Кремля навіть пропагандисти Москви не висловлюються про міць Росії. Блогер Катерина Золотарьова впевнена, сьогодні весь світ зрозумів, що Росія вже програла. Про це вона пише у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Після абсолютно імпотентної реакції Росії на ракетний обстріл асадівських баз у Сирії з боку США ніякої мови про могутність імперії вже не йдеться навіть серед кремлівських пропагандистів", - пише Золотарьова. Вона зауважила, що росіяни не тільки не відповіли на атаку США, вони навіть не змогли перехопити ракети своїм знаменитим ППО.

"Тому це був дійсно надпотужний удар в першу чергу не стільки по режиму Асада, скільки по Росії та її брехні. Майже шість десятків крилатих ракет "Томагавк" залетіли прямо в серце кремлівській пропаганді", - написала Золотарьова.

Нагадаємо, удар по авіабазі стався о 04:40 - загинули п'ять осіб, семеро - поранені. Путін прокоментував атаку через кілька годин, звинувативши Трампа в зриві домовленостей по боротьбі з міжнародним тероризмом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...