Погладьте Колінду під коліном

Хорватїїмать...

І які ж то ми з вами є, дорогі мої друзі, довірливі простачки-соплячки. Готові повірити кожному слову, які начебто висловлюють нам на підтримку люди з-за кордону, розпустити слинку, аплодувати їм до отупіння. Тепер доводиться усе зализувати.
Я все це мовлю до того знакового випадку, коли футболіст Домагой Віда, №21 зі збірної Хорватії, знічев’я, по старій київській пам’яті вигукнув солодке для нас гасло «Слава Україні», і з приводу цього в Московії здійнявся справжній галас осуду, погроз на його адресу; якраз саме тоді засвітилася на видноколі раші і глава тамтешньої карликової держави, така собі привабна молодичка - Колінда Грабар-Кітарович, котра приїхала буцімто підтримати свою збірну на матчах у пів фіналі світового чемпіонату 2018-ть. І навіть для кращого публічного її огляду і оцінки своїх принад багатим мужицьким загалои геть десь оголилася. Принаймні, фото такі заполонили ЗМІ і соціальні мережі.
Як не прикро це визнати, і я також, сива моя голова, зреагував на це зовсім неналежно, публічно підносячи до небес цю апетитну жіночку, якби ці слова скзати по-хорватськи, то звучало б так - ukusna žena.
Каюся нині, їй-право, - каюся! А виявилося, що ця ukusna žena виявилася геть таки зі сморідною гнилинкою. Бо варто було їй зустрітися у Московії з Путлєром віч-на-віч, а потім із ще одним кремлівським щигликом, як вона заспівала, що з Росії, мовляв, потрібно негайно зняти всі санкції. Такі тут хороші, бачите, люди. І гостей уміють приймати. А сьогодні прийшла нова інформація подібного плану: Колінда Грабар-Кітарович заявила, що вже двічі запросила президента РФ Владіміра Путіна з державним візитом до Загреба… «…Думаю, зараз саме час для нього» - заявила вона на весь світ.
Якою, даруйте, примітивною, брудною політиканткою виявилася вона: бачите, їй - «саме час для цього»! Вона, як на мене, примітивне створіння, позаяк геть забула, як ще не так давно - (1991-1995 рр) хорвати на весь світ трубили і пускали густі сльози з того приводу, що великосербські агресори убивали їхніх людей, влаштовували різанину за різаниною, перешкоджаючи здобутю Незалежності Хорватією. Невже у цього примітивного політика не вистачає олії для того, аби зрозуміти, що Московія, від якої фактично дистанціювався увесь світ сьогодні практично і є найбільшим варваром, дикуном, троглодитом на планеті. Давно перевищивши, зокрема на Сході України, в Криму, планку звірств великосербів по відношенню до хорватів.

Бачите, їй понад усе сподобалось те, як її погладили у Москві десь там позаулісно… Либонь, хоче ще того ж.
Ось тобі й Колінда – Хорватїїмать!

Olexandr  Gorobets

Опублікував: Олександр Горобець
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...