"Пока я выигрывал международные конкурсы, вы пьяная лежали в кустах": Поярков та Савченко жорстко зчепилися на ТБ

Нардеп зробила художнику зауваження, що він не може її критикувати таким чином, а має написати до неї звернення як до "слуги народу".

Сергій Поярков. Фото: Апостроф.

Художник і активіст Сергій Поярков в прямому ефірі каналу "112 Україна" розкритикував позафракційного народного депутата України Надію Савченко, передають Патріоти України.

"Я хочу обвинить вас во лжи, потому, что вы солгали в прямом эфире. В отличие от вас я выиграл много международных конкурсов. Мои картины есть в мировых музеях. В том числе, они продавались в Лондоне на аукционах. Поверьте мне, как художник я гораздо больше сделал, чем вы как политик и как бывшая летчица", – заявив він.

"Во-вторых, в чем вранье. Пока я выигрывал международные конкурсы, вы пьяная лежали в кустах, как в вашей книге и написано. Я тоже служил в армии, и я знаю, что вы дезертир, который покинул свою часть самовольно. Вы нарушили устав. Вы писали в вашей книге, что помогали "Беркуту", а я, в отличие от вас, четыре статьи Уголовного кодекса получил, от вашего друга Медведчука (Виктор Медведчук, украинский политик. – Ред.) в том числе", – сказав він.

Савченко зробила йому зауваження, що він "плутає дезертирство і самоволку". Вона додала, що Поярков може звернутися до неї як до депутата парламенту. "Если вы за меня голосовали, вы можете обратится ко мне как к депутату. Вы можете написать на мое имя обращение о своих проблемах. Будь они у вас психические, финансовые или моральные. Я дам вам достойный ответ и попробую помочь. Больше вы не имеете права ни со мной говорить, ни обо мне говорить", – заявила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...