"Покажи, де він похований! Треба було не їхати туди!": Маршрутник-нахаба у Києві влаштував скандал родичам загиблого бійця АТО (фото)

Наряд поліції, який прибув за викликом на місце інциденту, також поводився некоректно.

Водій-нахаба. Фото:Facebook

У Києві водій маршрутного автобуса №732 (ВДНГ - Вишневе) влаштував скандал матері і сестрі загиблого в АТО бійця, а прибулий на місце інциденту поліцейський поводився некоректно. Про це написала сестра загиблого Ксенія Бойко в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"За свій проїзд я заплатила 5 грн, і показавши водію посвідчення матері загиблого в АТО, почула: "Вийдіть, у мене вже є два пільговика". Я пояснила водієві, що ми не вийдемо бо є закон, який дає право сім'ям загиблих користуватися маршрутками, незважаючи на кількість пільговиків. Водій, як скажений, почав кричати", - повідомила вона.

Жінка вирішила викликати поліцію, через що водій став висловлюватися нецензурно та образливо.

"Висловлюючись, що йому по... і кричати: "Покажи мені, де він похований! Треба було не їхати туди!" - пише Бойко.

За її словами, патрульний, який приїхав на місце, заявив: "Покажіть мені закон, щоб я міг його зараз прочитати, що мати загиблого має право їздити по посвідченню сім'ї загиблого в маршрутці та ще й не в залежності від кількості пасажирів-пільговиків".

Під натиском ветеранів АТО, які прибігли на місце, поліція все-таки погодилася прийняти заяву, каже Бойко.

"Нова поліція" на прохання назвати свої посади та прізвище поводилася так само, як і водій маршрутки. "Тобі треба моє прізвище, ти і дізнавайся". Це вже був край!" - пише вона.

На таку відповідь поліції був викликаний ще один наряд, який прийняв заяву. Весь цей час мати загиблого сиділа на лавочці.

"На інциндент приїхали хлопці з союзів і нарешті я почула "незнання законів не звільняє від відповідальності" і ми стали чекати маршрутку всі разом. І ось на горизонті з'явилася 732 маршрутка. Хлопці зайшли в маршрутку, показавши водію 4 УБС! І водій не сказав ні слова про кількість пільговиків. За хлопцями зайшли ми і знову цього самому водієві пред'явили посвідчення мати загиблого в АТО і всі ми почули на адресу матері загиблого фразу "знову воно", - розповіла Бойко.

Так водій назвав матір загиблого. Доїхавши до кінцевої зупинки водій закрив двері і поїхав в невідомому напрямку, залишивши учасників конфлікту в салоні.

"На прохання зупинитися він не реагував і зупинився тільки після того, як йому заблокували дорогу і повідомили, що ми знову чекаємо поліцію і на цей раз він нікуди не їде. Зрозумівши що у нього немає вибору він покинув салон маршрутки, не давши нам вийти з салону.

Цього разу приїхала поліція, яка знає закон і поважає громадян України. Тепер ми всі разом, а саме хлопці, сім'я і поліція намагалися пояснити водієві про правопорушення і не законне утримання людей без їхньої згоди в салоні маршрутки.

Водій написав своє бачення інциденту і отримав стусана за простягання рук. Мабуть зрозумівши, що він не правий, написавши заяву, водій швидко сів у маршрутку і почав тікати, але від хлопців не втечеш!

Звертаюся до поліції яка приїхала першою, а саме інспектор патрульної поліції 1 роти 1 батальйону Кожум'яка Дмитро Олександрович та заступник командира 1 роти 1 батальйону Фаріба Олександр Дмитрович. Хлопці, ви - слуги народу, і так поводитися - сором для всієї поліції, щоб на наряд патрульної служби був викликаний ще один наряд", - додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...