Поліцейські, що перевищили повноваження в Дніпрі, і тітушки мають бути засуджені - комбат "Донбасу"

Спецпідрозділ поліції, який брав участь у побитті ветеранів АТО у Дніпрі має бути розформований, вважає В'ячеслав Власенко.

В'ячеслав Власенко. Фото:facebook

Командир батальйону “Донбас-Україна” В’ячеслав Власенко з позивним "Філін" закликав засудити поліцейських і тітушок, які били у Дніпрі ветеранів АТО. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Спецпідрозділ поліції, який брав участь у побитті ветеранів АТО у Дніпрі має бути розформований. Поліцейські, що перевищили повноваження, і тітушки – засуджені", – написав він.

Сьогодні генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що під час заворушень у Дніпрі тітушки співпрацювали з поліцією. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив із посад керівників поліції Дніпра та Дніпропетровської області, а також призначив службове розслідування і розслідування щодо дій цивільних осіб.

Як відомо, у Дніпрі 9 травня під час проходження по місту колони "Опозиційного блоку" сталася масова бійка за участю поліцейських, у якій постраждали ветерани АТО, що вимагали забрати червоні прапори. Свідки зазначили, що бійку почали не поліцейські, а молодики спортивної статури - тітушки, які з помаранчевими відмітками на грудях охороняли агітаційні намети "Опозиційного блоку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...