Політичний сигнал підтримки: В Україні пояснили, які наслідки матиме заява НАТО щодо України

Перспективи України стосовно можливості отримання летальної зброї стануть яснішими після візиту президента США Дональда Трампа на саміт НАТО.

Кертіс Скапаротті. Фото:www.rbc.ua

Заява головнокомандувача об'єднаними збройними силами НАТО в Європі генерала Кертіса Скапарротті про необхідність посилити Збройні сили України і надати Києву летальну зброю - вкрай важливий політичний сигнал. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки "Центру Разумкова" Михайло Пашков, передають Патріоти України.

"Ця заява - сильний політичний сигнал підтримки. Це дуже важливо для України. Однак варто розуміти, що питання надання Україні летальної зброї буде вирішуватися все ж на двосторонньому рівні. Не через натовські структури, а через контакти США з Україною", - зазначив Пашков.

За його словами, перспективи України на цьому напрямку стануть яснішими після візиту президента США Дональда Трампа на саміт НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...