Політика США щодо Москви не зміниться або стане жорсткішою: Клінтон недолюблює Путіна і РФ - блогер (відео)

"Насправді, ситуація з американськими виборами багато в чому вже вирішена. Трампів вже ніяких не буде, навіть гіпотетично. Про це смішно говорити" - вважає Володимир Голишев.

Хілларі Клінтон і Путін. Фото:www.gazeta.ru

Переможець президентських виборів в Сполучених Штатах практично визначений - ним стане кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон. При новому президенті політика США у ставленні до Росії не зміниться або стане жорсткішою. На позитив розраховувати не слід. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

"Насправді, ситуація з американськими виборами багато в чому вже вирішена. Трампів вже ніяких не буде, навіть гіпотетично. Про це смішно говорити", - переконаний він.

"Це означає, що політика Барака Обами, принаймні, на найближчі роки, буде пролонгована, і очікувати якихось змін в ту чи іншу сторону з боку США не доводиться", - спрогнозував блогер.

Він пояснив: "Якщо говорити, що Хілларі Клінтон може проводити свою політику, то ця політика може бути тільки гірше для Росії, ніж політика Обами, бо у неї є особисті причини недолюблювати Володимира Путіна і особисті причини недолюблювати Російську Федерацію. Тому вона або буде проводити курс Обами, або лише зробить його жорсткішим".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...