Полізли регіональні недобитки: "Труханов будет пытаться провести тысячный митинг за "русскую Одессу", - Фірсов

Одеситам потрібно згуртуватися і витісняти Труханова з Одеси, бо він може привести місто до війни, переконаний екс-нардеп.

Єгор Фірсов. Фото:tyzhden.ua

Співробітники СБУ та правоохоронних органів мовчать про наявність у мера Одеси Геннадія Труханова російських паспортів і офшорів, тому одесити повинні згуртуватися і відстоювати свої права. Про це заявив в ефірі Громадського радіо колишній народний депутат Єгор Фірсов, інформують Патріоти України.

"СБУ і правоохоронні органи не просто недопрацьовують, вони брешуть і займаються саботажем. Проблема всім зрозуміла, у Труханова два російських паспорта, грецький паспорт, офшори і бізнес в Росії. Це корупція, злочинність і сепаратизм. Я не з чуток знаю, що таке мер-сепаратист. І оскільки у президента і правоохоронних органів немає реакції, залишилася надія лише на людей, які повинні згуртуватися і відстоювати свої права", - завив Фірсов.

За його словами, одесити вже показали вміння домагатися поставлених цілей. Після серії протестів був звільнений з посади прокурора Одеської області та з органів прокуратури Микола Стоянов.

"Зараз потрібно збиратися на площах і боротися проти Труханова, давати чіткий сигнал Києву, Порошенку, Грицаку. Показати, що вони будуть боротися за демократичну проєвропейську Одесу ... Одеситам потрібно згуртуватися і витісняти Труханова з Одеси, він може привести місто до війни", - заявив Фірсов.

Він не виключив, що Труханов "буде намагатися провести тисячний мітинг за якусь "русскую Одесу". Також Фірсов додав, що повністю підтримує главу Одеської обласної адміністрації Міхеїла Саакашвілі в питанні введення в місто підрозділів Нацгвардії.

Як повідомлялося раніше, на початку квітня журналісти заявили, що мер Одеси Геннадій Труханов має російське громадянство і є засновником ряду офшорних фірм на Британських Віргінських островах, які, в свою чергу, контролюють понад два десятки підприємств в Україні.

Сам Труханів повідомив, що ця інформація - "потік брехні і невдалий першоквітневий жарт".

У ніч на 26 квітня було скоєно напад на наметове містечко активістів, які брали участь в акції "Одеса без Труханова". Постраждали щонайменше 15 осіб.

Після цього глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі записав відеозвернення, в якому зажадав від президента України Петра Порошенка ввести в Одесу підрозділи Нацгвардії і додаткові загони поліції, а пізніше повідомив, що Порошенко відгукнувся на його прохання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...