Помічника нардепа на Львівщині спіймали з хабарем у 140 тисяч - Матіос (фото)

Затриманий вимагав хабаря від приватного підприємця за не створення перешкод при будівництві багатоквартирного житлового будинку для того, щоб не направляти депутатських запитів до правоохоронних та контролюючих органів.

Фото:Facebook

Правоохоронці затримали помічника народного депутата зі складу коаліції, який вимагав 140 тис. хабара. Про це заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Ау, коллєги по боротьбі з корупцією) просинайтеся! 03.01.2017 військова прокуратура Львівського гарнізону на підставі матеріалів та спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області ДЗЕ Національної поліції ( окрема подяка керівництву центрального апарату) затримала "на гарячому" за вимагання та отримання "хабара" в розмірі 140 тисяч гривень помічника-консультанта одного з нардепів парламентської коаліції.

Хабара помічник нардепа вимагав від приватного підприємця за не створення перешкод при будівництві багатоквартирного житлового будинку для того, щоб не направляти депутатських запитів до правоохоронних та контролюючих органів.

Помічника нардепа затримано у порядку ст. 208 КПК України. Хабар виявлений та вилучений у повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Резюме одне: проїв/пропив помічник нардепа на свята всі свої статки- хоч і коловся "кактус", а миша все одно його зжерла. З Новим(?) роком країно?" - написав Матіос.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...