Помста з Парижа: Макрон може створити для РФ дуже небезпечну ситуацію в Європі - Боровой

Російський політик також порекомендував президентові України Петру Порошенку "подумати про зустріч з новим президентом Франції".

Еммануель Макрон. Фото:Regnum

Еммануель Макрон на посаді президента Франції може створити "дуже небезпечну ситуацію" для Росії в Європі; він також здатний надати Україні високотехнологічну зброю, що можна розглядати як своєрідну помсту президенту Росії. Таку думку Обозревателю висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровой, повідомляють Патріоти України.

За його оцінками, Макрон як "молодий і амбітний" політик, на відміну від більшості "традиційних політиків" Європи зацікавлений не в бюрократичних процедурах заради самого процесу, а в результаті.

"До речі, це одна з причин, за якою Путін і Лавров зараз роблять такі неймовірні зусилля. Вони розуміють, що ця молода кров - Макрон - може створити дуже небезпечну для них ситуацію, більш радикальне, більш прагматичне ставлення до Росії. І це може завдати серйозної шкоди. Якщо раніше, умовно кажучи, санкційна активність виходила зі Сполучених Штатів і підтримувалася Європою, то тепер ініціатива може перейти до Європи. Настрої дуже радикальні. Чого варта одна лише заява Макрона про те, що він збирається відомстити Путіну за кібератаки. Це дуже серйозно. Таку заяву в деяких випадках можна розцінювати як оголошення війни", - переконаний Боровой.

"Чи може Макрон помститися Путіну за допомогою України?" - "Може", - підтвердив політик. "Франція має найсучасніше озброєнням, високотехнологічне. А це те, чого сьогодні дуже не вистачає Україні для, скажімо так, завершення процесу. Макрон цілком може піти на такі кроки, бачачи безрезультатні бюрократичні ігри, які тривали багато років, починаючи з абсолютно порожньої угоди Медведєва-Саркозі по Грузії, яка ні до чого не привела", - додав він.

Виходячи з цього, політик порекомендував президентові України Петру Порошенку "подумати про зустріч з новим президентом Франції".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: