"Пора нашим політикам перестати вважати українців дурнішими за себе", - дипломат

Політики в Україні, які вдаються до популістичних заяв, собі напевно видаються вершиною логіки, риторики і переконливості, вважає Богдан Яременко.

Андрій Парубій. Фото:europravda.com.ua

"Популізм така штука, що йому однаково, до чого прикладатися. Хоче - може до тарифів, хоче - може до зовнішньої чи безпекової політики". Про це пише у своєму Facebook український дипломат Богдан Яременко, інформують Патріоти України, продовжуючи:

"Причому політики, які вдаються до популістичних заяв собі напевно видаються вершиною логіки, риторики і переконливості.

Ось, наприклад, цитата Андрія Парубія з учорашньої "Свободи слова": "Я не маю сумнівів, що із завдань і цілей Путіна по дестабілізації ситуації в Україні - це дестабілізувати Верховну Раду, добитися дочасних виборів, і, таким чином, просто зупинити країну на шляху до наших реформ".

Напевно голова Верховної Ради просто не розуміє, що цією сповненої, з його точки зору, праведного патріотичного гніву фразою він заганяє себе у невилазне болото схоластики.

Адже точно так само переконливо можна стверджувати, що Путін, враховуючи найвищі рейтинги недовіри серед українців до Верховної Ради, Президента і Кабінету Міністрів, всіляко перешкоджає проведенню дострокових виборів в Україні, щоб максимально загострити політичну кризу, викликати протести українців, і таким чином дестабілізувати Україну.

Або, наприклад, якщо Путін такий жахливий, чому українська влада з таким ентузіазмом виконує нав"язані ним Мінські домовленості?

Можливо, як частину плану по дестабілізації ситуації в Україні та демонтажу української державності?

Пора нашим політикам перестати вважати українців дурнішими за себе. Ну, і непогано почати вчитися ораторському мистецтву і культурі ведення публічної дискусії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...