"Пора, брат, пора": Як і чому репетирували евакуацію Путіна із Кремля

Вчора в Москві проводилися навчання Федеральної служби охорони Російської Федерації, в ході яких відпрацьовувалася термінова евакуація Путіна, що не може не наводити на певні думки.

Дуже незвичні навчання у Москві. Ілюстрація: соцмережі.

"ФСО признало, что эти вертолеты вылетели из Кремля в ходе учений. Явно отрабатывалась срочная эвакуация Путина. Очень похоже, что по условиям учений Кремль окружили протестующие, в которых и целятся охранники в привязанной к вертолету "инновационной" люльке", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Иначе не объяснить, от кого бежит из Кремля «Путин» (не от исламских террористов же), и в кого целятся его охранники (не в американских же десантников. Видимо, чекисты считают штурм Кремля протестующими реальной угрозой и на всякий случай готовятся к такому повороту событий", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...