"Пора вылезать из памперсов": Російський політик закликав Захід вдарити по Путіну

Найкраща відповідь для Заходу на ядерний шантаж Путіна - це відповідна загроза застосувати ядерну зброю.

Костянтин Боровой. Фото: argumentua.com.

Костянтин Боровой, який є лідером опозиційної російський партії "Західний вибір", наполягає на тому, щоб західні держави "нарешті вилізли з памперсів" і відповіли на ядерний шантаж президента Росії Володимира Путіна аналогічно. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

"У ході бесіди з Ландсбергісом (перший голова Верховної ради Литви, - ред.) прийшли з ним до двох важливих висновків: 1. Росія - це, без сумніву, терористична держава. 2. Найкраща відповідь для Заходу на ядерний шантаж Путіна - це відповідна загроза застосувати ядерну зброю", - написав Боровой на своїй сторінці в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...