Протиріччя між інтересами центру і регіонів: Російський політик розповів про серйозні проблеми у Путіна і його оточення

Нещодавнє затримання сенатора Арашукова - це спроба припинити будь-які автономні тенденції, однак навряд чи це надовго допоможе.

Рауф Арашуков. Фото: Vesti.Ru.

Влада президента Росії Володимира Путіна і його оточення вичерпується. Про це розповів російський опозиціонер Костянтин Боровий, передають Патріоти України.

"Затримання Арашукових - це прояв боротьби кланів, регіональних еліт, які в сьогоднішніх умовах розуміють, що влада центру - Путіна і його оточення - вичерпується, і намагаються контролювати ситуацію. Виникло очевидне протиріччя між інтересами центру і регіонів. Все схоже на те, що було в кінці Радянського Союзу - наприклад, відома "Бавовняна справа". Було зрозуміло, що Радянський Союз розповзається", - заявив він.

Також за його словами, приблизно те ж саме відбувається зараз. "Регіональні еліти намагаються зберегти владу. Виникло очевидне протиріччя між інтересами центру і регіонів. Для регіональних еліт бути однаково лояльними інтересам регіону і центру неможливо", - зазначив Боровий.

Як він підкреслив, затримання сенатора Арашукова - це спроба припинити будь-які автономні тенденції. "Будь-яке призначення сенатором, губернатором і навіть мером проходить після дуже детального аналізу історії тієї чи іншої людини. Всі прекрасно знали про кримінальне минуле Арашукова...", - сказав російський опозиціонер.

Джерело: Апостроф

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...