Порошенко повинен звільнити Шокіна і відсторонити від політики Кононенко, - Андерс Аслунд (відео)

​Щоб нівелювати негативні наслідки від відставки міністра економічного розвитку Айварас Абромавичус, Петро Порошенко повинен дуже постаратися. Зокрема перестати «недочувати».

Андерс Аслунд

Президент України мусить нарешті відправити у відставку генерального прокурора Віктора Шокіна, на чому давно наполягає Захід, а також відсторонити від політики народного депутата від Блоку Порошенко Ігоря Кононенко. Таку думку в коментарі "Голосу Америки" висловив економіст Андерс Аслунд, зазначають Патріоти України. Крім того, українська редакція "Голосу" попросила висловитися ще одну впливову людину, котра добре обізнана з ситуацією в країні – екс-посла США Джона Гербста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...