Зазвичай глави держав не є об'єктом санкцій. Якщо Путіна внесуть у такий список, американські офіційні особи не зможуть із ним говорити - Аслунд

Експерт наголосив, що санкції – це інструмент, який карає за близькість до Путіна і його політики.

Андерс Аслунд. Фото:Twitter

У список російських громадян і компаній, щодо яких у США вводять санкції, президента РФ Володимира Путіна не вносять навмисно. Таку думку старший науковий співробітник Atlantic Council Андерс Аслунд висловив в ефірі Радио Свобода, зазначають Патріоти України.

"Зазвичай глави держав не є об'єктом санкцій за очевидної причини. Зрештою, вам необхідно з кимось у державі мати справу, говорити. Зверніть увагу, що проти Сергія Лаврова (міністр закордонних справ РФ – ред) також не було оголошено санкцій. Якщо Путіна внесуть у такий список, американські офіційні особи не зможуть із ним говорити", – сказав він.

Аслунд зазначив, що санкції – це інструмент, який карає за близькість до Путіна і його політики.

"Я знаю чимало людей, імен яких не буду називати, які тихо покинули Росію або перейшли у більш-менш явну опозицію до Путіна. Якщо їх піддадуть санкціям, то у них не залишиться вибору, як відновити свою лояльність Путіну. Поки ж вони тримаються на дистанції", – заявив експерт.

Як відомо, 6 квітня Вашингтон оголосив про санкції проти 24 російських бізнесменів і високопосадовців, а також низки компаній.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...