Портніков про черговий цвях у кришку російської труни

Ще одним з вирішальних ударів по путінському режиму має стати рішення ОПЕК про зростання квот на видобуток "чорного золота".

Наступного року путінський режим почне відповзати з окупованих територій. Ілюстрація:censoru.net

Наступний рік стане роком відповзання путінського режиму з окупованих територій. Про це журналіст і політолог Віталій Портніков написав у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Рішення ОПЕК про збільшення квот на видобуток нафти - ще один цвях у кришку російської труни. Не тільки через готовність ОПЕК демпінгувати, але й через неготовність самої Росії обмежувати видобуток в будь-якому випадку - про що чітко сказав напередодні засідання ОПЕК Вагіт Алекперов.

Наступний рік стане роком відповзання путінського режиму з окупованих територій. Операцію в Сирії теж доведеться згорнути. Режим почне скручувати, російське суспільство - лихоманити. А потім почнеться розвал", - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...