"После 200 километров дороги Одесса-Измаил я ненавидел весь мир. Дороги ужасны" - Казанський

Масштаби розрухи настільки великі, що буде потрібно багато часу і грошей, щоб все привести в порядок, зазначає журналіст.

Фото:Facebook

"Приехали в Измаил, рядом с которым находится село Лощиновка, где недавно были цыганские погромы." Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

В общем-то, совсем не удивительно, что люди там так сатанеют. После 200 километров дороги Одесса-Измаил я и сам ненавидел весь мир. Можно представить, каково тем, кто регулярно пользуется этой трассой.

Не знаю, когда дорога здесь вообще ремонтировалась в прошлый раз. Сейчас ремонт идет на отдельных участках, но отремонтировано пока еще очень мало.

Что удивительно - Одесская область же поддерживала регионалов. Многие влиятельные регионалы отсюда, тот же Кивалов, например. Но регион выглядит совершенно запущенно. Дороги ужасны.

Крепкие хозяйственники довели до того, что на одной из стратегических трасс, которая ведет к границе Евросоюза, местами почти не осталось покрытия.

Только в последний год начали что-то делать. Но масштабы разрухи столь велики, что потребуется много времени и денег, чтобы все привести в порядок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...