Посол Сполученого Королівства: Велика Британія підтримує бажання України інтегруватися до НАТО

З НАТО Україна зможе бути активним учасником не лише регіональної безпеки, а й глобальної.

Велика Британія підтримує прагнення України стати повноцінним членом Північноатлантичного Альянсу до 2020 року та вважає, що з НАТО Україна зможе забезпечити не лише регіональну безпеку, а й глобальну. Про це заявила посол Великобританії Джудіт Гоф.

Мені здається, що виникає негативна реакція, що НАТО не надає всю ту підтримку Україні, яку вона може. Ми продовжуємо працювати в цьому напрямі. Я думаю, що сподівання інтегруватися в НАТО до 2020 року – це правильний шлях до України", – сказала Гоф.

За словами дипломата, активна діяльність України в численних операціях НАТО є важливим показником для надання можливості бути учасником не лише регіональної безпеки, а й глобальної. Нагадаємо, раніше стало відомо, що нова програма розвитку Збройних сил України до 2020 року передбачає впровадження стандартів НАТО для української армії. Основний акцент ставиться на досягенння взаємосумісності українських військових частин та підрозділів з силами альянсу.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...