Посол України відповів Путіну на "закриття питання по Криму"

Крим - це українська територія і це питання справді закрите, однак Дмитро Кулеба вважає відкритим питання про покарання відповідальних за анексію.

Дмитро Кулеба. Фото:dt.ua

Путін сьогодні заявив про те, що питання по Криму вже закрите, і кримчани зробили свій вибір, проте президенту РФ доведеться відповісти за анексію. Про це на своїй сторінці в Twitter написав постпред України при Раді Європи Дмитро Кулеба, зазначають Патріоти України.

За словами постійного представника України при Євросоюзі, це питання дійсно вже було давно закрите, і Крим є частиною України, проте було відкрите питання форми відповідальності керівництва Росії за анексію півострова.

Як відомо, на Східному економічному форумі Путін розповів про Крим, а також про виконання мінських угод. Російський президент раніше заявив про те, що кримський народ давно прийняв своє рішення, а потім проголосував на референдумі, і історично питання про Крим було закрите, і повернення до колишньої системи вже ніколи не буде.

Також в ході свого виступу президент РФ згадав про мінські домовленості, відзначаючи при цьому, що Росія поодинці не зможе працювати над процесом, і в ньому повинні брати участь всі представники нормандської четвірки, а також Сполучені Штати.

За словами Путіна, Київ не поспішає виконувати всі пункти угод і не приймає необхідних законів, але мінські домовленості повинні бути виконані в повному обсязі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...

Торгова війна США проти Китаю розпочалася. Це призведе до ще більшого зближення Китаю та РФ, - економіст Олексій Кущ

понеділок, 13 травень 2024, 0:30

"Після всіх візитів до Пекіна міністра фінансів США Джанет Йеллен та держсекретаря Блінкена, коли Китаю ввічливо запропонували скоротити «надлишкові виробничі потужності», Китай відповів амбітною програмою "нових продуктивних сил", - пише економіст Оле...