"Посольство РФ в Лондоне заговорило о "настоящей войне" с Западом. А зря. На другой стороне теперь тоже припадочный" - Акунін

Російський письменник прокоментував повідомлення посольства РФ у Великобританії в Twitter, в якому розглядається можливість того, що ультиматум "Великої сімки" Росії може привести до "реальної війни".

Борис Акунін. Фото:http://bg.ru/e

Даремно посольство Росії у Великобританії написало в Twitter про "справжню війну" з Заходом. Таку думку на сторінці в Facebook висловив російський письменник Борис Акунін, передають Патріоти України.

"Официальный твиттер российского посольства в Лондоне заговорил о "настоящей войне" с Западом. Seriously? Третья Мировая из-за Башара, сорри, Асада?!

Одна и та же старая, еще с советских времен, реприза: "А-а, я псих, у меня бритва в руке, себя не пожалею и вас всех порежу!!!". Все это понимают, все привыкли, никто особенно не пугается.

А зря. Потому что на другой стороне теперь тоже припадочный. Бритва у него еще здоровенней, и ему понравилось ей размахивать. Как-то оно тревожно." - написав він.

ЗМІ писали, що Великобританія і США висунуть звинувачення Росії в співучасті у військових злочинах в Сирії і зажадають від президента Росії Володимира Путіна припинити підтримку режиму Асада. У разі відмови, повідомляло видання The Times, РФ загрожують нові "каральні" санкції. Про намір адміністрації президента США Дональда Трампа посилити санкції проти РФ та Ірану заявляла постійний представник США в ООН.

Росію підозрюють в причетності до спроби приховати факт хімічного удару в сирійській провінції Ідліб, писала газета The Sunday Times. Підозри грунтуються на тому, що російський безпілотний літальний апарат пролетів над містом Хан-Шейхун незадовго до того, як один з сирійських літаків Су-22 скинув бомбу з зарином. Після цього авіація вдарила по госпіталю, куди звернулися місцеві жителі.

7 квітня США завдали ракетного удару по авіабазі урядових військ Сирії. У Пентагоні уточнили, що російські війська були повідомлені про удар. Наказ про атаку віддав Трамп. Це рішення стало відповіддю на застосування військами Асада хімічної зброї в провінції Ідліб, заявили в Міноборони США. Блогери з команди Conflict Intelligence Team проаналізували фотографії, зроблені російськими кореспондентами на знищеній американськими ракетами військово-повітряній базі в Сирії, виявивши на них, імовірно, контейнери з хімічною зброєю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...