Потираємо руки. З точки зору україноцентричності нам з Трампом дуже пощастило, - журналіст

Потепління російсько-американських відносин у найближчі роки не буде, наголосив Антон Павлушко.

Дональд Трамп. Фото:24СМИ

"Потираємо руки. І от здавалось би всі так не хотіли Трампа, але для України це виявився дуже гарний варіант." Про це пише у своєму Facebook Anton Pavlushko, передають Патріоти України, продовжуючи:

Тепер він буде показово намагатись не миритись з Росією, бо будь-які послаблення в бік росіян будуть сприйняті з фразами тіпа "ага, ось він і спалився..."

А отже, ці проблеми в нього тепер або до імпічменту, або до кінця першого президентського строку.

Тобто потепління російсько-американських відносин у найближчі роки не буде. Тобто, не буде принципово. Так само як не буде угоди по Сирії, Донбасі, обміну там когось на щось. Забудьте про це.

Тепер карта поганої Росії, що втрутилась у вибори президента Америки, буде використовуватись і наступним президентом Америки, щоб показати, що він не як той чудік Трамп. А отже теж, жодних послаблень, дивних угод і тому подібне.

Власне, про це зараз можна говорити, я був на цих виборах за Трампа. Мені все одно, яким він буде президентом для Америки чи як наламає дров у відносинах з усім світом. З точки зору україноцентричності нам з Трампом дуже пощастило.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...