"Правильний" суддя попався: "Золотий" чиновник та Герой України Микола Романчук вже на волі, а може вже і за кордоном

Під час обшуку у маєтку цього чиновника знайшли величезні суми валюти, підземні тунелі, у яких знайшли сейфи із золотом, коштовності та раритетні ікони. Напевно, добре приховані залишки цих скарбів допомогли йому вийти на волю.

Микола Романчук. Фото: соцмережі.

"Поки ви спали, відомий вже на всю країну власник підземелля скарбів - Микола Романчук опинився на волі. Вночі Приморський районний суд Одеси так і не обрав першому заступнику голови Миколаївської ОДА запобіжний захід. Що не кажіть, будувати тонелі з сейфами і тягнути туди золото і коштовності, набагато легше, ніж сидіти за гратами", - написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

В залі суду Романчуку стало погано. Суддя Юрій Кушніренко дозволив викликати йому швидку, яка й забрала того до лікарні. Де й збігли три доби для пред'явлення звинувачення і оголошення запобіжного заходу для Романчука. Формально, він тепер людина вільна. Якщо він, звісно, ще в лікарні )).

Окреме слово варто сказати про суддю. Юрій Кушніренко - нічим не примітний служитель закону. Скромний річний дохід в 200 тис. грн. При цьому - 4 квартири, 2 джипи Lexus, будиночок за містом. Кушніренко відзначився багатьма скандальними рішеннями як суддя. Зокрема, закрив справу проти одеського мажора Фелікса Петросяна, який на своєму авто потрощив 11 машин і вбив людину. Напевне, не всі тоннелі розкопало СБУ в Романчука. Щось залишилося і для "лікування" на волі. "Герої не вмирають".

У п'ятницю головний військовий прокурора Анатолій Матіос заявив про затримання посадовців під час отримання хабара у розмірі 92 тисячі доларів. Загалом затримали чотирьох чиновників, серед них - перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Миколу Романчука та заступник керівника одного з районів області.

Під час обшуку у маєтку першого заступника губернатора Миколаївської області знайшли величезні суми валюти, підземні тунелі, у яких знайшли сейфи із золотом, коштовності та раритетні ікони, повідомила пізніше прес-служба СБУ.

"Високопосадовець зберігав вдома валізу з 300-ми тисячами доларів США та велику кількість ювелірних виробів. Під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких були сейфи із золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, та столовим сріблом", - уточнили в СБУ. Слідчі також знайшли "чорну бухгалтерію" чиновника. У валізі також були золоті прикраси та фашистські хрестиУ валізі також були золоті прикраси та фашистські хрести.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...