"Президент – это человек, которого выбирает народ. В России президента нет, а есть человек, узурпировавший власть" - Бабченко

За словами журналіста, в 2012 році у Росії не було виборів, а РФ зараз знаходиться в режимі ручного управління.

Ілюстрація:Новое времяУ 2011-2012 роках в Росії відбулася "силова узурпація влади". Про це заявив російський журналіст Аркадій Бабченко в інтерв'ю Эхо Москвы, інформують Патріоти України.

"Президент – это должность выборная. Президент – это человек, которого выбирает народ той или иной страны путем честных, открытых выборов, которые сводятся не только к голосованию, а к многим-многим пунктам, в том числе возможности создания политических партий, допуску к эфирам, допуску к выборам, самому голосованию, честному подсчету голосов и так далее.

В нашем случае ничего этого не было. В нашем случае я считаю, что в России президента нет. В РФ на данный момент есть человек, узурпировавший власть", - зазначив він .

За словами Бабченка, в 2012 році у Росії не було виборів. Він додав, що РФ зараз знаходиться в режимі ручного управління, бо нею керує один-єдиний чоловік, і всі значущі рішення приймаються за його "бажанням і велінням". "А та борьба элит, которая происходит у него где-то под троном, внизу, она, конечно, происходит, но значимого влияния на ситуацию не оказывает", - зазначив журналіст.

Як відомо, у 2011-2012 роках жителі РФ протестували проти фальсифікацій на виборах Державної думи в 2011 році і президента країни в 2012 році. Тоді главою держави вдруге став Володимир Путін. Під час протестних акцій було затримано багато активістів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Коли Збройні Сили прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов ломанулись. У своїй звич...