Про те, як знання "Кримінального чтива" врятувало американця від пограбування

Житель містечка Джонстоун (Арізона, США) Пол Хорнер став місцевою знаменитістю і героєм після того, як самотужки впорався з парою злочинців, які намагалися пограбувати ресторан.

Менеджер ресторану Тед Баркінс розповідає: "Він просто-напросто став сипати цитатами з фільму" Кримінальне чтиво". Грабіжники були збиті з пантелику і, врешті-решт, забралися геть, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сам герой розповідає про свый подвиг так: "На щастя, зі мною був гаманець, на якому написано «Не з тим зв'язався». Грабіжники обходили відвідувачів, вимагаючи віддати їм гаманці. Я тримав гаманець, як Самюель Джексон в одному з епізодів "чтива".

Відвідувачка ресторану Сюзан Личфилд згадує, що момент був страшний. "Грабіжники запитали містера Хорнера, що це у нього в руці. Він незворушним тоном відповів, що це гаманець з написом "Не з тим зв'язався". Я не бачила фільму, тому не розуміла, що це означає. Я просто подумала, що цей хлопець ненормальний і що йому жити набридло ".

"Після того, як я сказав стосовно гаманця, грабіжники ніби сказилися. Але я вирішив продовжити в тому ж дусі і сказав, наслідуючи манері чорношкірого хлопця з мого улюбленого фільму: "У звичайній ситуації я б підсмажив ваші дупи, як грьобаних курчат, але сьогодні у мене дещо сталося, і я не хочу вас вбивати. Навпаки, я хочу вам допомогти". На цих словах грабіжники переглянулися і рвонули з ресторану, тільки п'яти заблищали. Я знав, що коли-небудь відмінне знання "Кримінального чтива" мені обов'язково знадобиться".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...