​Проблеми з інтелектом були помічені ще в його молоді роки: «Путин оказался более тупым, чем предполагалось» — культовий російський письменник (відео)

Борис Акунін вважає, що не схильний до поспішних висновків і імпульсивних висловлювань. Каже обдумані речі, те що наболіло.

Нинішній режим в Росії (фашистська держава, визнана 27.01.15 Верховною Радою країною-агресором) протримається недовго, впевнений російський письменник Борис Акунін (Григорій Чхартішвілі), про що він сказав в оприлюдненому напередодні інтерв'ю українському телеканалу NewsOne, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я не революционный человек. Очень боюсь революции в одной отдельно взятой стране под названием Россия, которая напичкана ядерными оружием. Очень этого боюсь. Я вижу, что раньше ошибался. У меня было ощущение, что если давить, давить и давить на эту власть, то она потихоньку сообразит, что так для нее лучше. Но Владимир Путин оказался менее умным человеком, чем я думал. То, что он сделал, - фактически все это дело (протесты против итогов выборов в России в 2011-2012 годах) задавил, закрутил гайки и закатал всех под асфальт. Он считает, что решил проблему. Путин всего лишь разбил градусник, который показывал высокую температуру. Болезнь от этого никуда не исчезла, она стала только хуже", - отметил писатель.

По его словам, в России протесты еще повторятся, когда в стране закончатся деньги. "Это будет зависеть теперь от среднего класса. От экономического состояния страны", - добавил писатель.

Он также отметил, что пока жизнь в России "стала поскуднее, но все равно остается сносной".

Ще один відомий російський письменник і публіцист Віктор Шендерович висловив не так давно думка, що Путіну остаточно знесли дах Олімпійські ігри і Крим.

Втім, в минулому році видання The Washington Post призвело слова колишніх співробітників КДБ, які знали нинішнього російського президента в молодості, що Путін - шпигун-невдаха і негідник. Тобто, проблеми з інтелектом у нинішнього російського президента були помічені ще в його молоді роки
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...