"Прогрессивные реформы - быстрый результат": Блогер про рекорд швидкості продажу кримінальної справи

Вся операція з продажу кримінальної справи з моменту затримання фігуранта до його зникнення від всіх разом узятих органів зайняла всього три дні.

Микола Романчук. Фото: forbes.net.ua.

"Прогрессивные реформы стали давать и быстрые результаты. Сегодня был поставлен рекорд скорости продажи резонансного уголовного дела", - написав Андрій Портнов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Задержанный на днях чиновник Николаевской обладминистрации, которого три дня торжественно показывали по телевизору с личным тоннелем, деньгами, слитками и сейфами сегодня исчез, поставив мат отреформированному суду, такому же прокурору, новой полиции и вооружённому до зубов национальному антикоррупционному бюро.

Вся операция по продаже этого уголовного дела с момента задержания фигуранта до его исчезновения от всех вместе взятых органов заняла всего три дня. Я уверенно говорю о продаже уголовного дела, потому что не могли же все эти органы после успешных реформ слаженно прозевать такую крупную и резонансную птицу сразу после того, как сами же её (птицу) и задержали. Снимаю шапку, отличные реформы и хороший результат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...