Пролюстрували: На Вінниччині голову РДА кинули у сміттєвий контейнер, обливши зеленкою

Після інциденту порушено кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Ілюстрація:www.trust.ua

У Вінницькій обл. кинули в сміттєвий контейнер і облили зеленкою голову Тростянецької районної державної адміністрації (РДА) Леоніда Лобаня. Про це на своїй сторінці в Facebook написала депутат Вінницької обласної ради Людмила Головашич, інформують Патріоти України.

"Тільки що в Тростянці кинули в бак і облили зеленкою Леоніда Лобаня, главу Тростянецької адміністрації", - заявила вона.

Як повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у Вінницькій обл., за фактом хуліганських дій стосовно голови РДА відкрито кримінальне провадження.

"Тростянецьким відділенням поліції розпочато розслідування за фактом хуліганських дій, скоєних стосовно чиновника райдержадміністрації. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що особи, причетні до злочину поки не встановлені, правоохоронці вживають відповідних заходів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...