Проміжна територія без економіки, без перспектив, в ізоляції​ - політолог про гнітюче майбутнє "Л/ДНР"

Дмитро Орєшкін наголосив, що можливо, така ситуація і не влаштовує Україну, бо вона хотіла б повернути Донбас, але весь досвід говорить про те, що такі речі є незворотними.

Зруйнований Донбас. Ілюстрація::http://market.korupciya.com/

Так звані "ДНР" і "ЛНР" прогнозовано перетворилися в щось на зразок Придністров'я, тільки на тлі відступу путінської Росії, і з часом тільки продовжать свій занепад до повного зникнення. Про це в своїй статті для Апострофа пише російський політолог Дмитро Орєшкін, інформують Патріоти України.

"Зараз в Придністров'ї зовсім біда, бо воно потрапило в ізоляцію з двох сторін. А нове "Придністров'я" - "ДНР" і "ЛНР" - відступило на тисячу кілометрів на схід, ближче до Москви, і вже впритул примикає до кордонів РФ.

Де-факто відбувається скорочення зони геополітичного впливу Путіна. І це теж прекрасно в США розуміють, тому не бачать необхідності посилювати позицію, вона їх влаштовує такий, якою вона є", - зазначає політолог.

За його словами, можливо, така ситуація і не влаштовує Україну, тому що вона хотіла б повернути Донбас, але весь досвід говорить про те, що такі речі є незворотними.

"Україна повинна жити спокійно і радіти, дай Бог, зростанню економіки країни. А "ДНР" і "ЛНР" руйнуються і будуть руйнуватися. Досвід також показує, що завжди буде "партія війни", яка буде кричати, що ми ніколи не змиримося. І так теж буває всюди в подібних випадках.

Грузія ніколи не примириться з Абхазією і Південною Осетією, а Греція - з Республікою Північного Кіпру. Тим не менш, вони десятки років існують в замороженому стані. Спостерігаючи за діями США, можна говорити, що вони розглядають нинішню ситуацію на Донбасі як заморожену.

Ця земля "не українська", але і не буде російською, а буде "Придністров'ям", проміжною землею без права, без економіки, без перспектив, в ізоляції", - додав Орєшкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...