"Пропонуємо донбаському фюреру капітулювати або застрелитися": У СБУ знову потролили Захарченка

Цього разу приводом для тролінгу стала псевдоконференція ватажка терористів з мешканцями Запоріжжя.

Терорист Захарченко. Фото:uapress.info

У Службі безпеки України повідомили про нову псевдоконференцію ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка нібито з жителями Запоріжжя та засумнівалися в адекватності терориста. Про це написала на своїй сторінці в Facebook спікер СБУ Олена Гітлянська, інформують Патріоти України.

"Сьогодні відбувається черговий виступ впертого новоросійського блазня Захарченка, який гастролює по південними та східними регіонами України з віртуальним номером "Монологи диктатора". Як і під час попередніх псевдоконференцій, у фейковому спілкуванні з Запоріжжям Захарченко сконцентрувався на питаннях, які були підготовлені його прес-обслугою.

СБУ відомі реальні питання українців до терориста, але їх не етично оприлюднити в відкритих джерелах з міркувань захисту суспільної моралі", - потролили Захарченка в СБУ.

Гітлянська також засумнівалася в адекватності ватажка "ДНР" і порадила йому капітулювати або застрелитися.

"В черговий раз ми стали свідками публічного спілкування Захарченка з самим собою, що, як правило, потребує консультації психіатра. До того ж прямі лінії так знесилили маріонетку, що у нього розвинулася параноя - бойовик у всіх своїх проблемах став звинувачувати СБУ, підтверджуючи власну безпорадність. Для профілактики розвитку психічних ускладнень пропонуємо донбаському фюреру капітулювати. Або застрелитися", - підсумувала речник СБУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...