Прощання з Героєм: На Закарпатті провели в останню путь загиблого на Донбасі бійця 128-ї бригади

Від центральної вулиці селища до будинку, де народився і проживав Руслан Сабов, односельці утворили вздовж дороги живий ланцюг.

Авто з тілом загиблого героя зустрічали його земляки. Фото:Facebook1 березня зі Сходу України до рідного селища Великий Березний привезли тіло загиблого Героя АТО, бійця 128 гірсько-піхотної бригади Сабова Руслана Миколайовича. Про це написав у своєму Fаcebook Мирослав Калинич, передають Патріоти України.

"У селі Дубриничі Перечинського району автомобіль з тілом героя зустрів траурний кортеж. До батьківського дому Руслана супроводжували друзі, товариші, волонтери та знайомі. Від центральної вулиці селища до будинку, де народився і проживав наш герой, односельці утворили вздовж дороги живий ланцюг.

Люди тримали в руках свічки, квіти з траурними стрічками. До рідного дому земляки проводжали Руслана у скорботі, зі сльозами на очах та з молитвою щирою," - йдеться в повідомленні.

Панахида за загиблим відбулася 01 березня, о 20:00. Похорон – 02 березня о 12:00.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...