"Произошел переломный момент в пользу Украины, начинается финальное освобождение Донбасса от российских оккупантов" - Аміна Окуєва

Відома чеченська снайпер зазначила, що прості люди на захоплених окупантами територіях вже змогли зрозуміти, що майбутнє в нинішньому вигляді не дасть їм нічого хорошого - і це переломний момент війни.

Аміна Окуєва. Фото:Апостроф

У зоні АТО стався переломний момент - жителі окупованих армією Росії територій Донбасу в повній мірі відчули і переконалася в тому, що нова влада терористів і російських військових не зможе принести в їхнє життя нічого хорошого, проте цього розуміння занадто малий для повернення нормального життя на Схід країни. Про це розповіла відомий чеченський снайпер, яка пройшла через АТО Аміна Окуєва, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Вона підкреслила, що прості люди на захоплених армією Росії територіях вже змогли зрозуміти, що майбутнє в нинішньому вигляді не дасть їм нічого хорошого - і це переломний момент війни. Однак це розуміння не зіграє ніякої важливої ролі, оскільки ані мітинги, ані невдоволення людей не зможуть вплинути на керівництво Росії.

Саме тому без військового чинника і потужної армії з боку України не можна сподіватися на успішне вирішення цього питання. Однак дуже важливим є фундамент у вигляді зміни ставлення людей до подій і початку підтримки України на Донбасі.

Окуєва підкреслила, що це є вкрай важливим фактором початку повномасштабного звільнення зазначених територій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...