При повному аншлагу у Національній філармонії пройшов концерт Марії Максакової (відео)

​Це був перший сольний концерт відомої оперної діви, вдови убитого кілером колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

У запрошенні на концерт (у залі були присутні патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, перший президент України Леонід Кравчук, відомі музиканти, політики) Марія Максакова написала: «Втративши все, в Україні я знайшла саму себе. Цей дух нескореності, незалежності — п’янить. Тим більше, якщо співпадає з твоїм власним сприйняттям світу», передають Патріоти України.

У програму зірка світового рівня включила українські пісні ( «Ніч яка місячна», «Ой, я знаю, что гріх маю», «Черемшина», романс Оксани з опери «Запорожець за Дунаєм» і т. і.), Які виконала в супроводі оркестру Національного ансамблю танцю імені Вірського. Публіка була в захваті від найвищої майстерності, філігранного володіння дуже красивим голосом, артистичного таланту і чарівності. Овації і крики «браво!» Звучали дуже довго. Подякувавши за теплий прийом, Максакова влаштувала справжній сюрприз - на бездоганному французькому заспівала знамениту «Хабанеру» з «Кармен» - потужно, але без «натиску», який часто використовують деякі співачки, дуже експресивно і виразно.

Нагадаємо, що солістка Великого, Маріїнського театру і «Гелікон-опери» з осені 2016- го року живе у Києві. У березні у центрі столиці кілер застрелив її чоловіка, колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова. У червні цього року в Україні створено «Благодійний фонд Марії Максакової» для підтримки талановитих дітей у сфері академічного мистецтва. В даний час Максакова доцент, викладач вокалу у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв України.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...