Прибульці змінили дизайн летючої тарілки - уфолог (фотофакт)

Уфологи зауважили, що тепер іншопланетяни воліють літати на квадратних апаратах.

Фото: ufonews

Таких висновків дійшли фахівці після аналізу відеозапису, зробленого мешканцем Філадельфії на початку квітня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На запису видно, як у небі дрейфує летючий квадрат. Його швидкість була вища, ніж у повітряної кулі, а під час польоту небо освітлювалось спалахами.

Ще один очевидець події зауважив, що об'єкт не був схожий навіть на гвинтокрил. Трохи пізніше, рівно через тиждень після першого інциденту, батько та син у штаті Огайо бачили такий самий летючий об'єкт у небі.

Не виключено, що це може бути новий дизайн летючої тарілки, проте ймовірною залишається і версія з військовим літаком або безпілотником.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...