Прикінчити підполковника ФСБ, що уявив себе Наполеоном: Рабінович назвав головний "козир" Заходу проти Путіна

Захід міг ввести персональні санкції проти Путіна на самому початку російської агресії, однак йому воліли дати трохи часу, щоб схаменутися.

Проти Путіна слід ввести персональні санкції. Ілюстрація:ria.ru

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович вважає, що проти президента Росії Володимира Путіна слід ввести персональні санкції, оскільки обмеження, накладені на його оточення, дають мало ефекту. Про це Рабинович написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сейчас необходимо ввести персональные санкции против лично Владимира Путина и заморозить все его активы по всему миру - все активы, которые Минфин США, Минюст США, OFAC и ЦРУ имеют основания считать как принадлежащие Путину. Путин и его ОПГ, нелегально захватившие и преступно удерживающие власть в России, угрожают национальной безопасности США и их союзников - всех членов НАТО, стран ЕС, Японии, Украины, Грузии и целого ряда других стран. Необходимо остановить Путина и его ОПГ", - зазначив експерт.

Рабінович пояснив, що санкції могли ввести з самого початку, однак воліли дати Путіну трохи часу, щоб схаменутися.

"Ему дали время одуматься. Международному террористу и убийце, казнокраду, военному, государственному, должностному, финансовому и уголовному преступнику, маскирующемуся под маской главы государства с ядерным оружием, дали время одуматься. Но он не одумался", - підкреслив Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...