Приветствую удар НАБУ по янтарной мафии. Интересно, зацепит ли того, кто в цепочке находится повыше Розенблата? - журналіст

Зараз обшук проходить у керівника компанії Держгеонадра Олега Кирилюка. Сам Кирилюк - колишній житомирський регіонал, якого посилено проштовхував в Держгеонадра його ж земляк Борислав Розенблат,.

По бурштиновій мафії нанесли відчутний удар. Ілюстрація:bagnet.org

"Приветствую удар НАБУ по янтарной мафии. Судя по всему, наконец-то реальный удар, а не ту позорную имитацию, которую мы наблюдали ранее, когда несколько лет подряд задерживали старателей и мелких чиновников на Волыни." Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Сейчас обыск проходит у руководителя компании Держгеонадра Кирилюка. Сам Кирилюк – бывший житомирский регионал, которого усиленно пропихивал в Держгеонадра его же земляк Борислав Розенблат. Это его охранника сотрудники НАБУ приняли позавчера, 19 июня, с 200 тысячами долларов.

Интересно, зацепит ли того, кто в этой цепочке находится повыше Розенблата? Чья фамилия начинается на Бер и заканчивается на ко?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...