"Путін - шахматист, він вже розклав фігури для наступної партії", - волонтер пророкує нові теракти

Семен Кабакаєв переконаний, що Путін намагається викликати почуття страху і емоційну напруженість, залякати суспільство.

Вибух в метро Санкт-Петербурга. Фото: ВКонтакте.

Світ буде приголомшений від нових ударів і вони будуть ще страшнішими, ніж теракт в Пітері, уряд Кремля використовує стратегію дестабілізації. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив волонтер, координатор групи "Стоп терор" Семен Кабакаєв, пишуть Патріоти України.

За його словами, президент Російської Федерації намагається викликати почуття страху і емоційну напруженість, залякати суспільство.

"Режим Асада заявив, що не причетний до обстрілу з хімічної зброї. Путін ніколи не визнає такого. Мабуть, спишуть це на терористів. Дуже легкий шлях. Але це дуже небезпечна гра, яка може привести до тих прецедентів, з якими буде складно впоратися всьому світу", - написав він.

За словами Кабакаєва, Путін на Україні тренує сухопутні операції, в Сирії - повітряні. "Я багато кому кажу, що потрібно зрозуміти, де будуть проходити морські. Розставивши "шахові дошки", він підсилює ескалацію в тому чи іншому регіоні, жертвуючи мирним населенням, дітьми та жінками. У них немає принципів і честі, це вже не офіцери і не противник", - пише волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...