"Путін, будучи дуже багатим, не може скористатися своїм багатством. Воно оформлено на третіх осіб. Невідомо, як вони чинитимуть, якщо з Путіним щось трапиться" - Бєлковський (відео)

На думку політолога, президент РФ буде мстити своїм друзям за те, що на відміну від них не зміг пожити розкішно.

Станіслав Бєлковський. Фото:Радіо Свобода

Інтерес британської влади до того, чи законно багаті росіяни купували власність в цій країні, може підсвідомо тішити президента РФ Володимира Путіна. Про це заявив в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі 112 Україна відомий російський політолог і політтехнолог Станіслав Бєлковський, зазначають Патріоти України.

Не виключено, що глава Кремля хоче помститися своїм соратникам, пояснив він.

"Путін включив третю хвилю ресентімента - помста власним друзям. За що він їм мстить? За те, що він не нажився, що називається. За те, що він в 47 років став президентом і позбувся тих принад буржуазного життя, до яких прагнув", - заявив Бєлковський.

За його словами, немає сумнівів в особистому багатстві Путіна. "Так, він дуже багата людина, але не може скористатися своїм багатством. Воно оформлено на третіх осіб, і невідомо, як треті особи розпорядяться ним, якщо з Путіним щось трапиться, чи визнають вони його спадкоємців власниками цього багатства", - зазначив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...